×
back

Som diverses, som veïnes #3


Convidades professionals de la Salut: Georgina Picas, Coordinadora del programa PASSIR (Salut Sexual i Reproductiva), Laia Cantó llevadora de l’Hospital del Mar i Gemma Ricós directora del Ser...

Convidades professionals de la Salut: Georgina Picas, Coordinadora del programa PASSIR (Salut Sexual i Reproductiva), Laia Cantó llevadora de l’Hospital del Mar i Gemma Ricós directora del Servei de Pediatria de Drassanes.

Analitzem breument els principals reptes amb els quals es troben les professionals d’aquests diferents àmbits al tractar la salut de la població migrada, especialment dona i infants.
Posteriorment és passa a valorar el treball en xarxa que s’està realitzant entre aquests serveis i les usuàries de Diàlegs de Dona.
Per part de Diàlegs de Dona participa, i condueix la Taula, Mercè Amor, coordinadora
de les Aules d’Acollida.


  • 13/10/2021 / #projectecultural, #radioendirecte, #radiorambles, #rambles, Barcelona

  • Programa: Ràdio Rambles Temporada 1 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/10/21.10.13-Som-diverses-Som-veines.mp3&podcast=Som diverses, som veïnes #3&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/som-diverses-som-veines-3/&radio=Ràdio Rambles&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiorambles/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>