×
back

Radioteatre: ‘Mòbil’, de Sergi Belbel


Aquest programa és el resultat de mesos de feina. Setmanes d’esforç per part dels integrants de ‘No sabem on anem‘, el grup teatral vinculat a la Fundació Cultural Hostafrancs que treballa...

Aquest programa és el resultat de mesos de feina. Setmanes d’esforç per part dels integrants de ‘No sabem on anem‘, el grup teatral vinculat a la Fundació Cultural Hostafrancs que treballa ben a conscicència els textos que decideix representar. Aquest passat any 2017, un dels actors del grup, Álvaro Rico, es va encarregar de dirigir ‘Mòbil’, una creació de Sergi Belbel que es va estrenar a Reus l’any 2.006.

L’atemptat en un aeroport i el telèfon mòbil, entès com una eina que condiciona les nostres vides, és el fil conductor d’aquesta obra en què quatre persones s’encreuen gràcies al telèfon. ‘Mòbil’ reflexiona sobre aquest aparell i com sovint ens permet parlar amb molta més llibertat que si tenim la persona al davant.

Com acostuma a passar amb el teatre de Sergi Belbel, ‘Mòbil’ exprem els personatges de tal manera que situa els actors i actrius davant del repte de transitar -a vegades en qüestió de pocs minuts- entre l’alegria i la tristor, entre la comèdia i la tragèdia.

Per això és molt evident, com podreu comprovar tot seguit, l’esforç que han fet les tres actrius i l’actor de «No sabem on anem» que protagonitzen aquesta versió de ‘Mòbil’. El ritme de l’obra, el foc creuat de converses telefòniques i d’escenaris paral·lels, han representat un repte afegit a l’hora de posar en marxa l’adaptació radiofònica que hem fet a Ràdio Hostafrancs.


  • 21/01/2018 / radioteatre

  • Programa: Radioteatre SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2020/12/Mobil-Sergi-Belbel-2017-1920.mp3&podcast=Radioteatre: ‘Mòbil’, de Sergi Belbel&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/radioteatre-mobil-de-sergi-belbel/&radio=Ràdio Hostafrancs&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-hostafrancs/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>