×
back

Orgull Radio # 17.07.21


Orgull Ràdio va realitzar el passat dissabte 17 de juliol un programa a Ràdio Rambles, la ràdio de la XRCB i Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona. 90 minuts en què s’ha parlat del vincle...

Orgull Ràdio va realitzar el passat dissabte 17 de juliol un programa a Ràdio Rambles, la ràdio de la XRCB i Cultura Viva de l’Ajuntament de Barcelona. 90 minuts en què s’ha parlat del vincle d’un dels carrers més importants de Barcelona amb el col·lectiu LGTBIQ+.

Entre altres, l’espai conduït per l’Oriol Serra i Nacho Encinas, ha conversat amb Marc Ferrer, director de ‘¡Corten!’, un giallo queer que barreja a la perfecció la comèdia i el terror.

També hem conversat sobre rostres queers del Raval i Rambles i de Monica del Raval amb Javier Morelope, qui ha escrit un llibre sobre una de les prostitutes i rostres queers de Barcelona més populars entre el col·lectiu.


  • 17/07/2021 / #radioendirecte, #radiorambles

  • Programa: Ràdio Rambles Temporada 1 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/07/21.07.17-Orgull-Ràdio.mp3&podcast=Orgull Radio # 17.07.21&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/orgull-radio-17-07-21/&radio=Ràdio Rambles&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiorambles/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>