×
back

La Cadira Vermella: CAPÍTOL 2: En clau de drets: Realitats del VIH


Per què continua sent necessari parlar de VIH en clau de drets? Quines són les necessitats i demandes actuals en relació amb el VIH? Quins són els reptes en la lluita contra la discriminació i...

Per què continua sent necessari parlar de VIH en clau de drets? Quines són les necessitats i demandes actuals en relació amb el VIH? Quins són els reptes en la lluita contra la discriminació i l’estigma relacionats amb el VIH?

En aquest nou capítol de “La Cadira Vermella” parlem amb entitats comunitàries d’arreu de Catalunya per comptar amb testimonis de les diverses realitats al voltant del VIH/Sida.

Enguany, l’1 de desembre ens ha permès celebrar els 25 anys de trajectòria del Comitè 1r de Desembre, la Plataforma Unitària d’ONG i d’Entitats comunitàries de l’àmbit del VIH i la Sida de Catalunya.
A la Plaça Sant Jaume de Barcelona hem compartit reflexions i vivències amb les entitats que treballem de manera comunitària per a l’assoliment real dels drets de totes les persones que viuen amb el VIH.

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.


  • 15/12/2023 / #projectecultural, #radioendirecte, #radiorambles, #rambles, Barcelona

  • Programa: Ràdio Rambles Temporada 3 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2024/01/CadiraVermella_cap_2.mp3&podcast=La Cadira Vermella: CAPÍTOL 2: En clau de drets: Realitats del VIH&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/la-cadira-vermella-capitol-2-en-clau-de-drets-realitats-del-vih/&radio=Ràdio Rambles&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiorambles/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>