×
back

La Cadira Vermella: CAPITOL 1: El plaer (sexual), un Dret de les Dones?


És el plaer de les dones i el desig una forma de resistència al patriarcat? Una acció política? Com s’oprimeix la sexualitat de les dones? La sexualitat de les dones i d’altres persones dissid...

És el plaer de les dones i el desig una forma de resistència al patriarcat? Una acció política? Com s’oprimeix la sexualitat de les dones? La sexualitat de les dones i d’altres persones dissidents sexuals, és un acte polític?
Parlem d’aquests temes i del què entenem per Violències Sexuals, sempre des de la perspectiva dels Drets Sexuals.

Aquesta és una nova etapa de la Campanya Visibilitzant les Violències Sexuals, per a la promoció i defensa dels Drets Sexuals de les persones i per viure vides lliures de Violències Sexuals.

Perquè entre totes fem del plaer de les dones i d’altres persones dissidents sexuals un acte revolucionari. Perquè fem dels nostres cossos, dels nostres plaers i de la nostra alegria la nostra resistència al patriarcat, escolta ‘La Cadira Vermella’!

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.


  • 22/11/2023 / #projectecultural, #radioendirecte, #radiorambles, #rambles, Barcelona

  • Programa: Ràdio Rambles Temporada 3 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/12/Cap01-LA-CADIRA-VERMELLA.mp3&podcast=La Cadira Vermella: CAPITOL 1: El plaer (sexual), un Dret de les Dones?&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/capitol-1-el-plaer-sexual-un-dret-de-les-dones/&radio=Ràdio Rambles&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiorambles/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>