×
back

Espai Avinyó i XRCB presenten “Identitats Sonores”


El 15 de desembre a les 17.00 et convidem a connectar-te a l’emissió “Identitats Sonores” del Cicle de creació jove

La XRCB col·labora amb Espai Avinyó en el Cicle de Creació Jove, el qual vol donar suport i visibilitat a la creació jove de caràcter intercultural i artístic de la ciutat a través de processos col·lectius on s’hi hagin generat espais d’autorrepresentació jove.

En aquesta primera edició, titulada Vol.1 Identitats Sonores, ens connectarem amb el programa de ràdio Taula de Jíser, Reflexions Mediterrànies, una associació que té per objectiu la promoció de la creació artística i l’ús de l’art com a eina de transformació social en l’espai mediterrani.

En aquesta sessió explorarem el potencial de la ràdio com a fil conductor invisible, que des de les seves diverses sonoritats, posarà en sintonia processos creatius que s’estan donant dins les diferents realitats tant territorials com temàtiques que interpelen al jovent de Barcelona.

Els partcipants de l’emissió radiofònica seran: la Ludoteca Musical Romaní, un espai musical d’aprenentatge i intercanvi per a nens i joves gitanos i no gitanos; i el grup de teatre fòrum “Les Fora“, format per dones racialitzades que prenen el nom del llatí fòrum (foraster, forà, esquerp).

Tot plegat està dinamitzat per l’artista, educadora i radiofonista Violeta Ospina, conductora habitual del programa Taula i integrant de Ràdio CAVAret.

Per inscirure’t escriu un correu a espaiavinyo@bcn.cat
Per connectar-te fes servir aquest enllaç

Tant Espai Avinyó, Taula com Radio CAVARet formen part de la XRCB. Descobreix les seves ràdios:

Espai Avinyó
Taula (Jíser)
Radio CAVAret