×
back

Una sospita de llum


PARTICIPANTS Koleka Putuma, Farah Chamma, Elías Knörr, Francesco Deiana, Ellen Deckwitz, Guim Valls, Laia Carbonell, David Leo García, Ashle Ozuljevic Com deia Fernando Pessoa, “Hi ha un oasi...

PARTICIPANTS
Koleka Putuma, Farah Chamma, Elías Knörr, Francesco Deiana, Ellen Deckwitz, Guim Valls, Laia Carbonell, David Leo García, Ashle Ozuljevic
Com deia Fernando Pessoa, “Hi ha un oasi en l’Incert / i, com una sospita / de llum on no hi ha escletxes, / passa una caravana”.
El tancament dels actes de la Biennal coincideix amb la clausura de Barcelona Poesia 2020. Per això enguany traduïm aquesta coincidència en un recital que s’obre a la reflexió i que, poèticament, pensa el futur a través de la veu de joves autors de tot el món.
Perquè necessitem trobar-nos i, col·lectivament, convocar un futur que vulguem fer-nos nostre, perquè sabem que, perquè sigui possible, cal fer memòria i escoltar no només què diuen sinó com diuen els versos d’alguns dels poetes joves més rellevants de l’actualitat.
La poeta Koleka Putuma, una de les veus amb més ressò de Sud-àfrica, l’escriptora i performer palestina Farah Chamma, el poeta gallec Elias Knorr, considerat un dels tres poetes més representatius de la lírica islandesa, el poeta i filòsof italià Francesco Deiana, mestre del dir i el pensar i la neerlandesa Ellen Deckwitz, premiada i aplaudida arreu, són els cinc poetes internacionals de l’acte. Alguns hi seran presencialment, d’altres telemàticament.
Completen aquest cartell de luxe les veus de poetes que reciten a casa: Guim Valls (Barcelona, 1992), Laia Carbonell (Castellbisbal, 1986), David Leo Garcia (Màlaga, 1988) i Ashle Ozuljevic (Santiago de Xile, 1986). I, per arrodonir la proposta, res millor que la música d’Aurora Bauzà i Pere Jou, dos compositors que creuen que una melodia és també un fenomen físic, visual i palpable.
En aquesta sessió també es projectarà la càpsula audiovisual “Tocar” del projecte de creació “Un vocabulari per al futur”, produït des del CCCB especialment per a la Biennal de Pensament. “Tocar” compta amb text i veu de Karen Barad i direcció de Blanca Rego.


  • 21/10/2021 / BIENNAL 2020

  • Programa: BIENNAL 2020 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/01/41-Una-sospita-de-llum-Àudio-català.mp3&podcast=Una sospita de llum&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/una-sospita-de-llum/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>