×
back

Sèries a debat | què s’hi amaga darrera la ficció?


L’Espai Avinyó proposa un cicle de debats per comentar i analitzar sèries amb molt d’èxit i difusió dins la cultura popular contemporània. Quins temes i com es representa la diversita...

L’Espai Avinyó proposa un cicle de debats per comentar i analitzar sèries amb molt d’èxit i difusió dins la cultura popular contemporània. Quins temes i com es representa la diversitat cultural, ètnica i racial en les sèries? Quins problemes trobem a l’hora de trencar imaginaris estigmatitzants, exotitzants i racistes en les grans produccions audiovisuals? Com podem detectar-los? Quines sèries recomanem i quines no?

Per donar inici al cicle, volem reflexionar sobre què implica produir i consumir una sèrie: el guió, els personatges, els algoritmes de les grans plataformes de distribució, les històries, les temàtiques, les imatges, entre altres aspectes a tenir en compte per analitzar l’impacte d’aquests nous béns de consum a l’imaginari col·lectiu.

A càrrec de:

New Voices New Futures: col·lectiu de creadores afro que s’han unit per a la producció, la distribució i el suport a projectes audiovisuals de cineastes afrodiaspòrics.


  • 30/03/2021 / #actualitat, Arts Visuals, cultura


  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/04/Series-a-debat_-que-shi-amaga-darrera-la-ficcio_.mp3&podcast=Sèries a debat | què s’hi amaga darrera la ficció?&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/series-a-debat-que-shi-amaga-darrere-la-ficcio/&radio=Espai Avinyó – Llengua i cultura&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/espai-avinyo/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>