×
back

Ruta Lokal – Capítol 109


Apropeu-vos a la ràdio, endolleu els auriculars a les vostres orelles perquè donem pas al programa 109 de Ruta Lokal on farem un petit repàs a algunes de les actuacions en directe d’artistes...

Apropeu-vos a la ràdio, endolleu els auriculars a les vostres orelles perquè donem pas al programa 109 de Ruta Lokal on farem un petit repàs a algunes de les actuacions en directe d’artistes i bandes locals arreu de la província de Barcelona. Música original de tots els géneres que podeu anar a veure en viu entre el 16 i el 31 de gener.
Recordeu que teniu molts més concerts locals i no locals a www.rutalokal.com amb tota l’agenda d’actuacions de la província de Barcelona.

Pareu atenció a les dates que durant aquesta quinzena estan una mica apretades i és més difícil escollir sense que es solapin concerts com si tota la ciutat fos un macrofestival. Atenció que comencem!!


  • 13/01/2023 / escena local

  • Programa: RUTA LOKAL SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/01/Ruta-Lokal-109-4-gen-2023-MASTER.mp3&podcast=Ruta Lokal –  Capítol 109&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/ruta-lokal-capitol-109/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>