×
back

Ruta Lokal – Capítol 107


Us donem la benvinguda a tothom en aquest nou capítol de l’agenda de Ruta Lokal. Un programa produït a Ràdio Fabra i retransmès en diferit també a Ona Sants-Monjuïc i Ràdio Corbera els Dijous...

Us donem la benvinguda a tothom en aquest nou capítol de l’agenda de Ruta Lokal.
Un programa produït a Ràdio Fabra i retransmès en diferit també a Ona Sants-Monjuïc i Ràdio Corbera els Dijous a les 22h a més de la Xarxa Comunitaria de Radios de Barcelona i totes les plataformes digital d’streaming.
El meu nom es Manuel Burgos i avui fem un repàs de l’agenda de concerts de la provincia de Barcelona entre el 15 i el 31 de Desembre de 2022 amb bandes i artistes locals que fan música original d’aquí també de la provincia.
Recordeu que tots els concerts de locals i no locals els trobareu a la pàgina web www.rutalokal.com on trobareu moltes coses més, és clar.
També podeu participar de tot el projecte de Ruta Lokal a Patreon on a més trobareu contingut exclusiu amb entrevistes, articles, art gràfic, sent a més les primeres persones que podeu sentir aquest programa, per exemple. Per una petita quantitat mensual podeu contribuir a que l’agenda estigui al 100% i aixì tenir sempre de primera mà i tot ben facilet l’enorma ristra de concerts que es fan sempre ben a prop de casa.


  • 15/12/2022 / escena local

  • Programa: RUTA LOKAL SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/12/Ruta-Lokal-107-30-nov-2022-MASTER-MP3-1.mp3&podcast=Ruta Lokal – Capítol 107&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/ruta-lokal-capitol-107/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>