×
back

Ruta 40. Ep. 3. Carme Solé Vendrell


Ruta 40 és un programa que ens permet descobrir espais curiosos i d’interès presents en l’entramat urbà, que sovint passen desapercebuts. L’eix de cada ruta es fonamenta en els fons i col...

Ruta 40 és un programa que ens permet descobrir espais curiosos i d’interès presents en l’entramat urbà, que sovint passen desapercebuts. L’eix de cada ruta es fonamenta en els fons i col·leccions de les Biblioteques  de Barcelona.

En aquest programa, us convidem a passejar per les biblioteques de Sant Antoni – Joan Oliver, Horta -Can Mariner, El Carmel-Juan Marsé i a la guardonada amb el premi de Millor Biblioteca Pública de l’any 2023, Gabriel García Márquez.

La ruta ens fa conèixer la vessant pictòrica i d’il·lustradora de Carme Solé Vendrell, la seva col·laboració amb l’escriptor Gabriel García Márquez.

També descobrim el mural Ibtihal, la campanya WHY?, de teles pintades amb rostres infantils. De retruc, us animem a consultar els fons bibliogràfics locals i la col·lecció especial de literatura llatinoamericana per aprofundir en els temes exposats.

Idea original, guió i locució: Mercè Cantos

Control tècnic i edició: Albert Fernández

 


  • 13/10/2023 / bibliotecagabrielgarcíamárquez, Biblioteques de Barcelona

  • Programa: Ruta 40 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (6 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/10/Ruta-40-3-Edit.mp3&podcast=Ruta 40. Ep. 3. Carme Solé Vendrell&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/ruta-40-ep-3-carme-sole-vendrell-pintora-i-defensora-dels-drets-dels-infants/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>