×
back

Ruta 40. Ep. 2. Lluís Domènech i Montaner i el Recinte Modernista de Sant Pau.


Ruta 40 és un programa que ens permet descobrir espais curiosos i d’interès presents en l’entramat urbà, que sovint passen desapercebuts. L’eix de cada ruta es fonamenta en els fons i col...

Ruta 40 és un programa que ens permet descobrir espais curiosos i d’interès presents en l’entramat urbà, que sovint passen desapercebuts. L’eix de cada ruta es fonamenta en els fons i col·leccions de les Biblioteques  de Barcelona.

 

En aquest programa, la troballa d’una fotografia antiga, ens permet conèixer la història d’un obrer de la construcció de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, actual Recinte Modernista de Sant Pau, als 25 anys de ser reconegut com a Patrimoni Mundial i als 100 anys de la mort de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

 

La ruta ens porta a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda i la seva secció local, per després arribar a la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte i la seva col·lecció de Modernisme.

 

Idea original, guió i locució: Mercè Cantos

Control tècnic i edició: Albert Fernández

Màster: Julián Figueres


  • 27/05/2023 / art, biblioteques, Biblioteques de Barcelona

  • Programa: Ruta 40 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (6 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/05/Radio-Maconda-Ruta40-Ep-2-Master.mp3&podcast=Ruta 40. Ep. 2. Lluís Domènech i Montaner i el Recinte Modernista de Sant Pau.&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/ruta-40-ep-2-lluis-domenech-i-montaner-i-el-recinte-modernista-de-sant-pau/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>