×
back

9 de Juliol 2020


Presentat pel Carles Novellas en aquest segón programa de Ràdio Fabra al Carrer! entrevistem a la Gemma Domingo de Can Fabra i al Manel Peña de la Biblioteca de La Sagrera. De fet la Joana Hurtado...

Presentat pel Carles Novellas en aquest segón programa de Ràdio Fabra al Carrer! entrevistem a la Gemma Domingo de Can Fabra i al Manel Peña de la Biblioteca de La Sagrera. De fet la Joana Hurtado y el Xavi Arnaiz ens paralarán de llibres a partir de l’expo “La Biblioteca Infinita” que es pot visitar al Centre d’ Art de la Fabra i Coats i del taller que es farà amb Can Fabra sobre el tema.
A la segona part de programa, La Banqueta, el programa d’ esports sant andreuenc, entrevista a l’Alberto Carroza, un dels capitans de la U.E. Sant Andreu i al seu president, el Manuel Camino amb el que paralarán de l’ inminent Play Off d’ ascens a 2ª B.
I per acabar en Carles Novellas entrevista a l’Anna Cerdà del BAM Fabra i en Christian Obregón del programa Bang Bang que parlarán sobre l’ Ateneu Harmonia i el seu cicle de concerts “Quatre fresques”


  • 09/07/2020 / biblioteca, can fabra, L'Ateneu Harmonia, UE Sant Andreu

  • Programa: Ràdio Fabra Desconfinada SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2020/07/9-de-juliol-del-2020-EDITAT-192-kbps.mp3&podcast=9 de Juliol 2020&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/radio-fabra-desconfinada-9-de-juliol-2020/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>