×
back

Ràdio Aula Maconda 1a temporada (2023)


Ràdio Aula Maconda és un projecte de formació radiofònica amb escoles i instituts del districte de Sant Martí. Aquest és un projecte de la Biblioteca Gabriel García Márquez en coordinació amb...

Ràdio Aula Maconda és un projecte de formació radiofònica amb escoles i instituts del districte de Sant Martí.

Aquest és un projecte de la Biblioteca Gabriel García Márquez en coordinació amb el CRP (Centre de Recuros Pedagògics) del districte i Learn to Check, responsables de la formació en fake news, amb el suport del programa Foment de la Lectura.

En aquesta primera temporada han participat 10 escoles i instituts. El programa final és el resultat del treball a l’aula a partir de les formacions.

Al podcast es pot sentir la veu d’alumnes dels següents centres educatius: ESC Concepción Arenal, ESC Farigola del Clot, ESC Dovella, ESC Antoni Balmaya, ESC Eduard Marquina, INS Bernat Metges, INS Moisès Broggi, INS Salvador Seguí.

Més informació, aquí.

Formació, guió, locució i mescla: Albert Fernández

Suport formatiu i masterització: Julián Figueres

Coordinació: Montse Quiñones (Centre de Recursos Pedagògics)

 

 

 


  • 27/05/2023 / escoles, instituts, santmartí

  • Programa: Ràdio Aula Maconda SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (3 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/05/Radio-Maconda-Radio-Aula-Matinal-2023-Master.mp3&podcast=Ràdio Aula Maconda 1a temporada (2023)&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/radio-aula-maconda-1a-temporada-2023/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>