×
back

Quasi Veu – La veu en Xancletes


Hi participen: Latitudes (Mariana Cánepa i Max Andrews), Anna Manubens, Eulàlia Rovira, Alexander Arilla, La Trama (Andrea Corachán i Félix Pérez-Hita), Martí Sales, L’Afluent i Oriol Sauleda...

Hi participen: Latitudes (Mariana Cánepa i Max Andrews), Anna Manubens, Eulàlia Rovira, Alexander Arilla, La Trama (Andrea Corachán i Félix Pérez-Hita), Martí Sales, L’Afluent i Oriol Sauleda

A cura de: Alexandra Laudo, Anna Dot, Andrea Valdés, Caterina Almirall, Fito Conesa, Joan Burdeus i Oscar Holloway

“La veu en xancletes” és un programa de ràdio amb artistes, comissàries i investigadores que tindrà lloc a Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani de Barcelona, en el marc del projecte Quasi Veu. Amb la col·laboració de Ràdio Fabra, traurem la taula de ràdio al carrer, des d’on durem a terme l’episodi número 8.

Recuperarem projectes que han passat recentment pel Centre d’Art i que, des de diferents perspectives, aborden qüestions relatives a la veu. Conversarem amb les artistes i comissàries que hi han participat, i també hi convidarem artistes que actualment treballen en projectes que es fixen, especialment, en la història i en l’entorn de l’antiga fàbrica tèxtil de Sant Andreu. Aquest episodi, que és la clausura del projecte Quasi Veu i que volem que també sigui un moment de celebració, s’estructura en quatre moments:

– Conversa amb les comissàries: conversarem amb Latitudes, comissaris de l’exposició “Coses que les coses diuen”, i amb Anna Manubens, comissària de “To Llengua Boca”, una exposició de Wendelien van Oldenborgh.

– Intervencions dels artistes: recuperarem la peça “A knot which is not”, de l’artista Eulàlia Rovira, feta en el marc de l’exposició “Coses…”, i també un fragment del projecte de mediació Prendre la Veu / Prendre la Ciutat, de La Trama (Andrea Corachán), amb la col·laboració dels alumnes de l’escola d’adults Pegassos que va tenir lloc a partir de l’exposició de Van Oldenborgh.

L’artista resident actualment a la fàbrica, Alexander Arilla, ens presentarà el projecte que hi està duent a terme, Homenatge a la teva Veu.

– Taula rodona: com a clausura de Quasi Veu, posarem en comú el desenvolupament del projecte i dels set episodis previs, amb la presència de totes les integrants del grup de recerca, en una conversa moderada per Martí Sales.

– “Quasi cançons”, a cura de L’Afluent: L’Afluent amenitzarà el programa amb un conjunt de versions de peces musicals d’alguns dels grups i artistes que havien programat actuacions durant l’any passat i que no van poder actuar a causa de les restriccions derivades de la crisi sanitària. Lluny d’escoltar els temes originals, L’Afluent ens presentarà un conjunt de reinterpretacions fetes pel music Àngel Garau, a partir de sons creats amb les possibilitats del sistema vocal.


  • 15/07/2021 / art

  • Programa: Quasi Veu SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/03/episodi88220laveuxancletes8221-quasiveu-ivoox71986907.mp3&podcast=Quasi Veu – La veu en Xancletes&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/quasi-veu-la-veu-en-xancletes/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>