×
back

Podcast Utopia Rambles – 1


Utopia Rambles, l’assemblea d’artistes que ara mateix exposa al Santa Mònica, obre les portes al seu procés creatiu amb un programa de ràdio de sis episodis en directe des del quiosc de Ràdio...

Utopia Rambles, l’assemblea d’artistes que ara mateix exposa al Santa Mònica, obre les portes al seu procés creatiu amb un programa de ràdio de sis episodis en directe des del quiosc de Ràdio Rambles.

El programa comptarà amb la participació de les persones implicades a Utopia Rambles així com de convidades especials que, entenent la ràdio com un mitjà d’experimentació més, explicaran tot el que està succeïnt a Utopia Rambles.

La proposta sorgeix amb la voluntat d’interactuar amb la realitat de les Rambles i habitar l’espai públic, concretament els quioscs que se situen en aquest carrer singular. Per això, durant els mesos d’abril i maig, el quiosc “Flors Lídia” serà la seu de tota mena de diàlegs entre utòpics i no tan utòpics.

Veniu, agafeu seient i gaudiu d’interferir al flux turístic per debatre sobre l’ús de l’espai públic!

Amb Iris Verge, Elena Blesa, Llapispanc i Oscar Abril.


  • 24/04/2023 / #activisme, les rambles, santamònica, utopiarambles


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/04/Utopia-rambles-12.04.23-1.mp3&podcast=Podcast Utopia Rambles – 1&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/podcast-utopia-rambles-1/&radio=Santa Mònica Ràdio&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/santa-monica-radio/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>