×
back

Planeta B. Episodi 4


Planeta B és el programa on explorem els tresors musicals que podeu trobar a les Biblioteques de Barcelona. Aquest episodi orbita per l’univers sonor, l’empremta musical i la biografia d...

Planeta B és el programa on explorem els tresors musicals que podeu trobar a les Biblioteques de Barcelona.

Aquest episodi orbita per l’univers sonor, l’empremta musical i la biografia de l’artista Mark Lanegan.

La editorial Contra ha publicat recentment “Sing backwards and weep (cantar hacia atrás y llorar)”, on Lanegan va deixar escrites les seves memòries.

A partir d’aquest document escrit honest i cru, que es pot trobar a les Biblioteques de Barcelona, Juan Carlos Belmonte ens porta a navegar pels cançoner de Mark Lanegan, anant més enllà de les seves encarnacions musicals per lligar el seu imaginari amb el d’artistes com Lucinda Williams, Nancy Sinatra, Devo, Isobel Campbell, Nick Drake, The Gun Club i Maria Rodés, entre d’altres.

Tot un itinerari sonor  i un poderós tribut al compositor, cantant, escriptor i poeta nord-americà conegut principalment per ser l’exlíder de la banda Screaming Trees.

 

Guió, selecció musical i locució: Juan Carlos Belmonte (aka Arnold Layne)

Control tècnic, mescla i masterització: Albert Fernández i Julián Figueres (aka Don Hilario)

  • 17/05/2023 / biblioteques, Mark Lanegan, musica

  • Programa: Planeta B SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/05/RADIO-MACONDA-Planeta-B-4-Master.mp3&podcast=Planeta B. Episodi 4&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/planeta-b-episodi-4/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>