×
back

Paradigma Mur: Entrevista a Kathrin Golda Pongratz


Amb aquest podcast encetem el canal de “Paradigma Mur” un programa cultural que comença conmemorant el 30è aniversari de la caiguda del mur de Berlin aquest 2019 i que acabarà el 2021 q...

Amb aquest podcast encetem el canal de “Paradigma Mur” un programa cultural que comença conmemorant el 30è aniversari de la caiguda del mur de Berlin aquest 2019 i que acabarà el 2021 quan es facin 60 anys de la seva construcció.

En aquest programa entrevistem a Kathrin Golda Pongratz, la comissària d’aquest projecte i descobrim les transmissions que el locutor Peter Herz va realitzar als anys 60 per ajudar a què els berlinesos d’ambdós costats del mur es retrobessin amb les seves famílies.

Fem aquesta descoberta de la mà del grup de teatre alemany Rimini Protokoll i la seva obra basada en aquestes transmissions “Apparatus Berlin”.


  • 07/11/2019 / arquitectura, teatre

  • Programa: Apparatus Berlin SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (2 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2019/11/Paradigma-Mur_-Entrevista-amb-Katrhin-Golda-Pongratz.mp3&podcast=Paradigma Mur: Entrevista a Kathrin Golda Pongratz&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/paradigma-mur-entrevista-a-kathrin-golda-pongratz/&radio=Ràdio Paradigma Mur&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-paradigma-mur/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>