×
back

Organitzant transicions ecosocials


MODERADOR Ivan Miró PARTICIPANTS Ricard Jornet, Ariadna Güell, Míriam Planas, Marta Junqué, Marta Ill Raga Les dificultats per fer efectius drets bàsics com podrien ser el de l’habitatge, l’a...

MODERADOR
Ivan Miró

PARTICIPANTS
Ricard Jornet, Ariadna Güell, Míriam Planas, Marta Junqué, Marta Ill Raga

Les dificultats per fer efectius drets bàsics com podrien ser el de l’habitatge, l’aigua, el temps propi o la mobilitat estan generant noves dinàmiques d’acció social coordinada. Congressos, observatoris o plataformes digitals; multituds d’espais estan mirant d’articular de la comunitat a les institucions.
Més enllà del treball que fa una entitat o una organització individualment, què estem aprenent del treball conjunt que passa en espais de coordinació?
Aquí volem aprofundir, des d’experiències pràctiques, en quin tipus d’activitats s’estan duent a terme, quines eines es fan servir, quines lògiques d’acció s’estan veient més efectives i per què. Què sabem del funcionament del canvi social i, més important, com ens podem articular per multiplicar-ne l’impacte.


  • 15/10/2021 / BIENNAL 2020

  • Programa: #veusunides SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/01/15-Organitzant-transicions-ecosocials.mp3&podcast=Organitzant transicions ecosocials&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/organitzant-transicions-ecosocials/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>