×
back

Momentum 1. The last of us


Els momentums són seqüències estranyades d’introspeció on l’Albert es perd en pensament al·lucinats en mig del programa. Aquí deriva cap a un món apocalíptic mentre somieja amb els...

Els momentums són seqüències estranyades d’introspeció on l’Albert es perd en pensament al·lucinats en mig del programa.

Aquí deriva cap a un món apocalíptic mentre somieja amb els escenaris i la música de la popular sèrie ‘The last of us’, tot recorrent la deriva alieanada i solitària de l’estudi de Ràdio Maconda.

Deixa’t endur per aquest món absurd de axolots, vides a través d’un vidre, monstres de sèrie B, i gent muda dins un estudi de ràdio.

 

 


  • 04/04/2023 / last of us, radio

  • Programa: El Repetidor SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/04/RADIO-MACONDA-Momentum-1.-The-last-of-us.mp3&podcast=Momentum 1. The last of us&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/momentum-1-the-last-of-us/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>