×
back

Masterclass amb Lucía Lijtmaer. “L’univers podcast. De l’autogestió a la reivindicació festiva”.


Masterclass dirigida per l’escriptora i creadora de Deforme Semanal Lucía Lijtmaer. Ens va parlar de la seva experiència en el podcast i ens va descobrir les claus per a produir un projecte de...

Masterclass dirigida per l’escriptora i creadora de Deforme Semanal Lucía Lijtmaer. Ens va parlar de la seva experiència en el podcast i ens va descobrir les claus per a produir un projecte de llarg recorregut i autogestionat.

El taller va ser útil per a ràdios comunitàries, persones interessades en la creació d’un podcast, estudiants i gent interessada en el món de l’àudio i la ràdio.

Data: Dijous 23 de novembre 2023

Seu: Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures de Barcelona (C/Flassaders, 40)

Organitzat per Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB), #EscolaXRCB i Comunalitats Urbanes de Nou Barris (CU9B).

Masterclass dirigida por la escritora y creadora de Deforme Setmanal, Lucía Lijtmaer. Nos habló de su experiencia en el podcast y nos dio a conocer las claves para producir un proyecto de largo recorrido y autogestionado.

El taller fue útil para radios comunitarias, personas interesadas en la creación de un podcast, estudiantes y gente interesada en el mundo del audio y la radio.

Fecha: Jueves 23 de noviembre 2023.

Sede: Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures de Barcelona (C/Flassaders, 40)

Organizado por Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (XRCB), #EscolaXRCB y Comunalitats Urbanes de Nou Barris (CU9B).


  • 01/02/2024 / EscolaXRCB, lucia litjmaer, masterclass


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2024/02/editado_XRCB_Masterclass_LuciaLijtmaer_23Novembre2023.mp3&podcast=Masterclass amb Lucía Lijtmaer. “L’univers podcast. De l’autogestió a la reivindicació festiva”.&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/masterclass-amb-lucia-lijtmaer-lunivers-podcast-de-lautogestio-a-la-reivindicacio-festiva/&radio=Ràdio XRCB&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/xrcb/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>