×
back

Maracalab – #8 Ombra Festival


El Festival Ombra neix de la mà d’OMBRA Agency i Oráculo Records, segeill de referència en el darkwave, amb l’objectiu de crear un lloc de trobada per a amants dels sons analògics i av...
El Festival Ombra neix de la mà d’OMBRA Agency i Oráculo Records, segeill de referència en el darkwave, amb l’objectiu de crear un lloc de trobada per a amants dels sons analògics i avantguardistes que no encaixen que no encaixen en l’oferta cultural actual.
En la seva tercera edició ha tornat a oferir concerts, performances i instal·lacions entorn de la música electrònica, l’EBM, el techno, el synth pop i companyia. A l’Ombra es donen cita artistes, productors, djs i apassionades d’aquesta escena musical. Això fa que el festival pugui presumir d’un públic amb un paladar molt fi, un públic entès i entregat a l’escolta i el ball.
Experimentació, sintetitzadores, paisatges abstractes, sons aspres, fluïdesa, contrastos, naus industrials i antigues presons. O dit d’una altra manera: una catarsi col·lectiva.
Entrevistes a: Julia Bondar, Nico Cabañas, Raül Gayo, Elisabeth Linden (Vinilette), Serge Llorca (4Cantons) i Àngel Molina.
Sounds:

01. Julia Bondar – Concrete
02. Leroy se Meurt – Retour Poussière
03. Eraserhead OST – In Heaven
04. 4Cantons – Intempo
05. Vinilette – Where to go
06. Julia Bondar – Strength in softness
07. Angel Molina – Consequences (Wax Sessions III)
08. Angel Molina – More (Wax Sessions III)
09. Miracolo a Milano OST – Theme from Miracolo a Milano
10. Neural Circus – Exit
11. Front 242 – Tragedy For You
12. Liquid Sky OST
13. Esplendor Geométrico – 30 kms de radio (Varitatis remix)
14. Justin Love – Touch the sky


  • 10/01/2022 / experimental, Musica electronica, ombra festival

  • Programa: MARACALAB SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/01/Ombra-Festival-30mins-1.mp3&podcast=Maracalab – #8 Ombra Festival&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/maracalab-8-ombra-festival/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>