×
back

Especial Festival Liternatura 2023


Liternatura és el programa de literatura de natura i sostenibilitat que sorgeix de l’especialització de la Biblioteca Collserola- Josep Miracle. Aquest primer capítol és una introducció a la li...

Liternatura és el programa de literatura de natura i sostenibilitat que sorgeix de l’especialització de la Biblioteca Collserola- Josep Miracle.

Aquest primer capítol és una introducció a la liternatura on parlem amb el Gabi Martínez d’aquest concepte ideat per ell mateix i desenvolupat en algunes de les seves obres, com ‘Un canvi de veritat’.

Parlem també de la Biblioteca Collserola- Josep Miracle i del Festival Liternatura que hi té lloc del 30 de setembre i 1 d’octubre de 2023.

Gabi Martinez és escriptor, guionista i periodista. Conegut sobretot per escriure sobre viatges i en els darrers anys sobre l’entorn natural.

Guió i locució: Núria Flo i Julián Figueres,amb Gabi Martínez

Control tècnic i mescla: Albert Fernández

 


  • 05/09/2023 / biblioteques, literatura, natura

  • Programa: Canal Liternatura SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (3 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/09/RADIO-MACONDA-LITERNATURA-Edit.mp3&podcast=Especial Festival Liternatura 2023&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/liternatura-2023-amb-gabi-martinez/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>