×
back

La joventut. Amb Elvira Dyangani Ose i Àlex Rigola


Una noia, de nom Ofèlia, pateix un atac de pànic. Els skaters de la plaça del MACBA somien a construir el seu lloc propi en el món. I la directora d’aquest museu, Elvira Dyangani Gosi, i el...

Una noia, de nom Ofèlia, pateix un atac de pànic. Els skaters de la plaça del MACBA somien a construir el seu lloc propi en el món. I la directora d’aquest museu, Elvira Dyangani Gosi, i el director d’escena Àlex Rigola conversen sobre el malestar de la joventut, sobre l’art com a canalitzador i catalitzador d’anhels i malestars, i sobre quins vehicles de representació i expressió necessiten i utilitzen avui els joves.

Elvira Dyangani Ose és directora del MACBA de Barcelona. Amb una dilatada experiència com a comissària d’art, ha treballat al Centro Atlántico de Arte Moderno de Las Palmas (CAAM), el Centro Andaluz de Arte Contemporáneo (CAAC) i a la Tate Modern de Londres. Abans d’incorporar-se al MACBA, Dyangani dirigia la galeria londinenca The Showroom.

Àlex Rigola és director i dramaturg, ha dirigit el Teatre Lliure, la secció teatral de la Biennal de Venècia i els Teatres del Canal, de Madrid. Considerat una de les figures amb més projecció internacional del teatre contemporani a Espanya, els seus treballs més recents són Anatomía de un instante, La gavina o Machoman.


  • 10/06/2022 / #projectecultural, festival grec, teatre


  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/06/Fuerzas-Especiales-EP-Alex-_-Elvira.mp3&podcast=La joventut. Amb Elvira Dyangani Ose i Àlex Rigola&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/la-joventut-amb-elvira-dyangani-ose-i-alex-rigola/&radio=Fuerzas Especiales&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/fuerzas-especiales/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>