×
back

Invisibles 5. Obscura Editorial


Invisibles és l’espai on es fan visibles aquelles petites editorials que no són tan conegudes pel públic generalista, i tal vegada els seus títols no es troben sempre a totes les llibreries. &nb...

Invisibles és l’espai on es fan visibles aquelles petites editorials que no són tan conegudes pel públic generalista, i tal vegada els seus títols no es troben sempre a totes les llibreries.

 

En aquest quart episodi el David entrevista a la Roser Vales d’Obscura Editorial, un segell guiat per l’amor incondicional a la literatura de gènere.

 

La missió principal d’Obscura Editorial  és posar de manifest la qualitat que habita a la literatura de fantasia, terror i ciència ficció.

 

Obscura Editorial treu la literatura de gènere del nínxol, per apropar-la al gran públic, mitjançant obres de gran qualitat literària. Editen i publiquen llibres que atrapen, amb personatges inoblidables i trames que  fan tremolar (de por, d’emoció o del que sigui).

 

Entre els seus títols destaquen traduccions al català d’obres tan memorables com ‘L’exorcista’ de William Peter Blatty i títols fabulosos de Neil Gaiman, com ara ‘Neverwhere. Sota Londres’ i ‘L’oceà al final del camí’. A més, compten amb una nodrida nòmina de talentosos escriptors de proximitat, com ara Jesús CañadasYolanda Camacho, entre d’altres.

 

Idea original, guió i locució: David Alcoy

Control tècnic i edició: Albert Fernández

Masterització: Julián Figueres


  • 15/06/2023 / biblioteques, literatura, novela fantàstica

  • Programa: Invisibles SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/06/Radio-Maconda-Invisibles-5-Master.mp3&podcast=Invisibles 5. Obscura Editorial&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/invisibles-5-obscura-editorial/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>