×
back

Invisibles 4. Editorial Ooso


Invisibles és l’espai on es fan visibles aquelles petites editorials que per les seves circumstàncies no són tan conegudes com els grans segells literaris. En aquest quart episodi el David entrev...

Invisibles és l’espai on es fan visibles aquelles petites editorials que per les seves circumstàncies no són tan conegudes com els grans segells literaris.

En aquest quart episodi el David entrevista a l’Olga Resina i el Sergio Pérez d’Ooso Còmics, una microeditorial amb seu a Prades i especialitzada en manga.

Ooso Còmics publica sobretot manga clàssic dels anys 70, tant en castellà com en català, essent una de les editorials impulsores del creixement del manga en català.

Entre els seus títols destaquen alguns dels spin-off del mestre Go Nagai sobre el seu personatge més emblemàtic, Mazinger Z.

 

Idea original, guió i locució: David Alcoy

Control tècnic, edició i masterització: Julián Figueres i Albert Fernández

  • 02/06/2023 / Biblioteques de Barcelona, comics, petites editorials

  • Programa: Invisibles SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/06/Radio-Maconda-Invisibles-Ep4.mp3&podcast=Invisibles 4. Editorial Ooso&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/invisibles-4-editorial-ooso/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>