×
back

Inauguració Biblioteca Gabriel García Márquez – 8a hora


Quarta hora de la franja de tarda del seguiment radiofònic de la inauguració de la Biblioteca Gabriel García Márquez, que va tenir lloc el 28 de maig del 2022, amb Pedro Strukelj. Finalitzem amb l...

Quarta hora de la franja de tarda del seguiment radiofònic de la inauguració de la Biblioteca Gabriel García Márquez, que va tenir lloc el 28 de maig del 2022, amb Pedro Strukelj.

Finalitzem amb l’entrevista a l’escriptora xilena Camila González;  lectures comentades a càrrec de Pedro Strukelj i l’entrevista a l’Héctor Molina i el Manuel Rangel, músics veneçolans, parlant sobre l’art de la maraca a la música veneçolana.

Mentre el Pedro Strukelj acomiadava el seguiment radiofònic, l’espectacle de dansa vertical “Las voladoras”, a càrrec de Les Filles d’Eva, tancava la jornada d’inauguració de la bibliteca.

 


  • 30/06/2022 / bibliotecagabrielgarcíamárquez, biblioteques, santmartí

  • Programa: Inauguració Biblioteca Gabriel García Márquez SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/06/Radio-Maconda-Hora-8.mp3&podcast=Inauguració Biblioteca Gabriel García Márquez – 8a hora&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/inauguracio-biblioteca-gabriel-garcia-marquez-8a-hora/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>