×
back

Inauguració Biblioteca Gabriel García Márquez – 4a hora


Quarta hora del seguiment radiofònic de la inauguració de la Biblioteca Gabriel García Márquez, que va tenir lloc el 28 de maig del 2022, amb el periodista Albert Fernández. Finalitzem aquesta fr...

Quarta hora del seguiment radiofònic de la inauguració de la Biblioteca Gabriel García Márquez, que va tenir lloc el 28 de maig del 2022, amb el periodista Albert Fernández.

Finalitzem aquesta franja de matí amb la continuació de l’entrevista a “La Bamba”, on explica el projecte de Ràdio Maconda, i amb diferents entrevistes que inclouen:  tres veïnes joves del barri,  dues components del grup de teatre Alisos  i la Ginebra Vall, coordinadora de la XRCB.

Tanquem amb el comiat de la franja del matí amb alguns membres de l’equip de bibliotecaris de la Gabriel García Márquez.


  • 27/06/2022 / bibliotecagabrielgarcíamárquez, biblioteques, santmartí

  • Programa: Inauguració Biblioteca Gabriel García Márquez SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (2 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/06/Inauguracio-Hora-4-mp3.mp3&podcast=Inauguració Biblioteca Gabriel García Márquez – 4a hora&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/inauguracio-biblioteca-gabriel-garcia-marquez-4a-hora/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>