×
back

Hiperdemocràcia i liberalisme: Per a què serveixen els drets?


MODERADOR Àngel Puyol PARTICIPANTS Javier Gomá, Alicia García Ruiz, Joan Vergés Gifra A La rebel·lió de les masses, Ortega y Gasset va pintar la condició hiperdemocràtica dels seus temps, que...

MODERADOR
Àngel Puyol
PARTICIPANTS
Javier Gomá, Alicia García Ruiz, Joan Vergés Gifra
A La rebel·lió de les masses, Ortega y Gasset va pintar la condició hiperdemocràtica dels seus temps, que alimentava l’imaginari de l’acció directa.
Per a què serveixen els drets i les llibertats? Quins són els límits de la voluntat popular? Com encaixen la democràcia i el liberalisme? La democràcia liberal, model triomfant de la història, Fukuyama dixit, evoluciona amb el temps.
Cada època li descobreix nous problemes, altres límits, possibilitats inèdites, curtcircuits. Quins són els problemes específics de les nostres democràcies? I les solucions?


  • 20/01/2021 / BIENNAL 2020

  • Programa: BIENNAL 2020 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/01/29-Hiperdemocràcia-i-liberalisme-Per-a-què-serveixen-els-drets.mp3&podcast=Hiperdemocràcia i liberalisme: Per a què serveixen els drets?&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/hiperdemocracia-i-liberalisme-per-a-que-serveixen-els-drets/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>