×
back

Gent que fa coses 3. Begoña Gómez Urzaiz


Uri Amat apropa a la Ràdio de les Biblioteques a la GENT QUE FA COSES. L’Uri conversa amb gent interessant, per saber com s’ho fan per viure i sobreviure sense perdre la xaveta en un món on...

Uri Amat apropa a la Ràdio de les Biblioteques a la GENT QUE FA COSES.

L’Uri conversa amb gent interessant, per saber com s’ho fan per viure i sobreviure sense perdre la xaveta en un món on el que més es valora són els diners i l’estatus.

Tant sigui en el món de la música, l’art, o les lletres, ens interessa la gent que fa coses maques i honestes, això és tot.

En aquest Gent que fa coses ens acompanya als micròfons la Begoña Gómez Urzaiz, escriptora i periodista, autora del magnífic llibre Las abandonadoras, un assaig personal sobre maternitat, culpa i dones reals i de ficció que van viure maternitats turbulentes.

Begoña Gómez Urzaiz també ha editat i escrit el pròleg de Neorrancios: Sobre los peligros de la nostalgia, un llibre coral d’assaig.

També comptem amb la presència de la Gemma López, professora de Literatura Anglesa a la Universitat de Barcelona i especialista en narrativa anglesa contemporània, que ens ha ajudat en la recerca per aquest programa i que aporta el seu savoir-faire.

 

Idea original, guió i locució: Uri Amat

Control tècnic, edició i masterització: Albert Fernández

 


  • 29/06/2023 / Biblioteques de Barcelona

  • Programa: Gent que fa coses SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/06/RADIO-MACONDA-GQFC-3-Edit.mp3&podcast=Gent que fa coses 3. Begoña Gómez Urzaiz&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/gent-que-fa-coses-3-begona-gomez-urzaiz/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>