×
back

Gent que fa coses 1. Miquel Cabal i Artur Estrada (Sala VOL / L’Afluent)


Uri Amat apropa a la Ràdio de les Biblioteques a la GENT QUE FA COSES. L’Uri conversa amb gent interessant, per saber com s’ho fan per viure i sobreviure sense perdre la xaveta en un món on...

Uri Amat apropa a la Ràdio de les Biblioteques a la GENT QUE FA COSES.

L’Uri conversa amb gent interessant, per saber com s’ho fan per viure i sobreviure sense perdre la xaveta en un món on el que més es valora són els diners i l’estatus.

Tant sigui en el món de la música, l’art, o les lletres, ens interessa la gent que fa coses maques i honestes, això és tot.

En aquest primer Gent que fa coses els convidats als micròfons de Ràdio Maconda són Miquel Cabal i Artur Estrada, part de l’equip responsable de la Sala VOL i  la cooperativa L’Afluent.

 

Idea original, guió i locució: Uri Amat

Control tècnic, edició i masterització: Albert Fernández i Julián Figueres

Sintonia programa: Algara – M​-​1937
 
Cançons que sonen:
Nueva Vulcano – La Pedra Oscil·lant
Nueva Vulcano – Disney i resaca padre
Nueva Vulcano – Las Rotondas
Ikram Bouloum – Henna
Ikram Bouloum – Ineia
Polseguera- Sa mata escrita
Polseguera- Ja no me’n record
Sergi Egea – Món incert
Nisei – Aquest joc
Nisei – Una setmana sencera

  • 24/03/2023 / Afluent, Gent, musica

  • Programa: Gent que fa coses SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (4 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/03/RADIO-MACONDA.-Gent-que-fa-coses.-Ep.-1-Master.mp3&podcast=Gent que fa coses 1. Miquel Cabal i Artur Estrada (Sala VOL / L’Afluent)&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/gent-que-fa-coses-1-miquel-cabal-i-artur-estrada-sala-vol-lafluent/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>