×
back

Gent que fa coses 2. Endika Rey i Anna Tarragó


Uri Amat apropa a la Ràdio de les Biblioteques a la GENT QUE FA COSES. L’Uri conversa amb gent interessant, per saber com s’ho fan per viure i sobreviure sense perdre la xaveta en un món on...

Uri Amat apropa a la Ràdio de les Biblioteques a la GENT QUE FA COSES.

L’Uri conversa amb gent interessant, per saber com s’ho fan per viure i sobreviure sense perdre la xaveta en un món on el que més es valora són els diners i l’estatus.

Tant sigui en el món de la música, l’art, o les lletres, ens interessa la gent que fa coses maques i honestes, això és tot.

En aquest segon Gent que fa coses ens acompanyen als micròfons de Ràdio Maconda l’Endika Rey i l’Anna Tarragó, docents de la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona.

La conversa d’aquest podcast es deslliga a partir del seu treball de recerca “La Mirada femenina: nuevas directoras del cine espanyol”, on analitzen la situació d’aquestes professionals, el paper dels premis i ajudes institucionals, o els gèneres i trames més comunes, entre altres temes.

Idea original, guió i locució: Uri Amat

Control tècnic, edició i masterització: Albert Fernández i Julián Figueres


  • 11/05/2023 / Biblioteques de Barcelona, Cinema, dones

  • Programa: Gent que fa coses SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/05/Radio-Maconda-Gent-que-fa-coses-Ep2-Master.mp3&podcast=Gent que fa coses 2. Endika Rey i Anna Tarragó&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/gent-que-fa-coses-1-endika-rey-i-anna-tarrago/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>