×
back

Especial presentació de Ràdio Farró: Jornada de ràdio oberta i participativa


Aquí tenim el resultat final de la Jornada de ràdio oberta i participativa organitzada per Ràdio Farró de Vil·la Urània, que va tenir lloc el dia 12 de març de 2022, en el marc dels actes de...

Aquí tenim el resultat final de la Jornada de ràdio oberta i participativa organitzada per Ràdio Farró de Vil·la Urània, que va tenir lloc el dia 12 de març de 2022, en el marc dels actes de presentació pública d’aquesta ràdio comunitària els dies 9 i 12 de març de 2022.

Els participants que ho van voler, distribuïts en petits grups, van preparar i emetre el seu propi programa. Us l’oferim, aquí, en un únic enregistrament.

Aquest programa doncs l’han elaborat: Mercè Amat, Montse Delgar, Rut Estrada, Mercè Carrió, Teresa Estany, Consol Rovira, Cristina Cardona, Cristina Junyent, Quima Parra i Maria Goretti Mas, amb en Raúl Gallegos a la taula de so.


  • 12/03/2022 / Farró, taller, Taller de ràdio

  • Programa: Ràdio Farró Especials SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/03/Especial-presentacio_taller-obert.mp3&podcast=Especial presentació de Ràdio Farró: Jornada de ràdio oberta i participativa&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/especial-presentacio-de-radio-farro-jornada-radio-oberta/&radio=Ràdio Farró&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofarro/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>