×
back

Especial Dia Mundial de la Ràdio 2022


Programa especial enregistrat pels membres de Ràdio Farró en motiu del dia mundial de la ràdio.Per festejar el Dia Mundial de la Ràdio, Radio Farró ha emès un programa extraordinari en la terras...

Programa especial enregistrat pels membres de Ràdio Farró en motiu del dia mundial de la ràdio.Per festejar el Dia Mundial de la Ràdio, Radio Farró ha emès un programa extraordinari en la terrassa del Centre Cívic Vil·la Urània.
El programa ha estat coordinat per la Quima qui, a més, s’ha encarregat de la part tècnica.
S’hi han tractat el següents temes:
. Coincidint amb Santa Eulàlia la Quima ha recordat la seva llegenda.
. La Gemma ha dut al programa un record de la que fou ‘Radio Juventud’ fundada, just després de la guerra, al barri del Farró.
. L’Eva ha evocat la professió de l’agent comercial. Aquella professió que es basa en relacions de confiança i que requereix hores de cotxe amunt i avall (escoltant la ràdio, naturalment).
. La Cristina ha parlat del Dia de la dona i la nena en ciència. Jornada reivindicativa i, malauradament necessària, per a promoure la participació plena i en condicions d’igualtat de les dones i les nenes en tots els àmbits.
. La Pilar ha explicat l’origen del codi QR, les seves aplicacions i previsions de futur.
. La Goretti en la secció L’hora del cou dinar ens ha parlat de la xatonada per Dijous Gras, la picada de romesco i la salsa de calçots.


  • 13/02/2022 / dia mundial de la ràdio

  • Programa: Ràdio Farró Especials SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/02/DMR2022_bo.mp3&podcast=Especial Dia Mundial de la Ràdio 2022&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/especial-dia-mundial-de-la-radio-2022/&radio=Ràdio Farró&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofarro/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>