×
back

Escenaris Volàtils. Un pòdcast de Grec Festival 2023 i Biblioteques de Barcelona


Escenaris Volàtils és el podcast de Grec Festival 2023 i les Biblioteques de Barcelona. Del 29 de juny al 30 de juliol de 2023, el gran esdeveniment de les arts vives congrega teatre, d...

Escenaris Volàtils és el podcast de Grec Festival 2023 i les Biblioteques de Barcelona.

Del 29 de juny al 30 de juliol de 2023, el gran esdeveniment de les arts vives congrega teatredansacirccinemamúsica i escena híbrida en diversos espais de la ciutat.

Els convidats d’aquest pòdcast modular i vaporós són:

  • Francesc Casadesús, director de Grec Festival 2023. Amb ell fem un recorregut immersiu pels escenarismissatgesfilosofia i apostes nacionals i internacionals del Grec Festival d’enguany.

 

 

  • Carlota Subirós i Alba Pujol, la directora i una de les actrius d’una de les obres més esperades del Grec Festival d’enguany és la mirada amb ulls d’avui a La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda.

 

 

 

Guió i locució: Albert Fernández i Nil Martín

Control tècnic i mescla: Joan Miquel,Julián Figueres i Albert Fernández

Idea original i edició sonora: Albert Fernández 

Coordinació i producció: Montse Pozo i Grec Festival

 

 


  • 13/07/2023 / Arts Vives, Biblioteques de Barcelona, Grec Festival 2023

  • Programa: Escenaris Volàtils SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/07/RADIO-MACONDA-Escenaris-Volatils-Grec-2023-Master.mp3&podcast=Escenaris Volàtils. Un pòdcast de Grec Festival 2023 i Biblioteques de Barcelona&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/escenaris-volatils-un-podcast-de-grec-festival-2023-i-biblioteques-de-barcelona-2/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>