×
back

Escenaris Volàtils amb Cabosanroque


Escenaris Volàtils és el podcast de Grec Festival 2023 i les Biblioteques de Barcelona. Del 29 de juny al 30 de juliol de 2023, el gran esdeveniment de les arts vives congrega teatre, da...

Escenaris Volàtils és el podcast de Grec Festival 2023 i les Biblioteques de Barcelona.

Del 29 de juny al 30 de juliol de 2023, el gran esdeveniment de les arts vives congrega teatredansacirccinemamúsica i escena híbrida en diversos espais de la ciutat.

El col·lectiu d’artistes polièdrics Cabosanroque ens visita per meditar en veu alta sobre la seva trilogia de teatre expandit: Tres maneres d’entrar: Rodoreda, Verdaguer, Brossa.

Podem visitar aquests tres artefactes teatrals, melòdics i expositius al CCCB des del 5 al 30 de juliol, dins el marc del Grec 2023.

Junt amb la Laia Torrents i el Roger Aixut, Cabosanroque, desglosem amb cura els seus imaginaris visuals i sonors, les seves intervencions en espais i les rutes de pensament performàtic que fan volar a partir del corpus literari de Joan Brossa, Jacint Verdaguer i Mercè Rodoreda.

 

Guió i locució: Albert Fernández i Nil Martín

Control tècnic i mescla: Julián Figueres

Edició i mescla: Albert Fernández

Coordinació i producció: Montse Pozo i Grec Festival

 


  • 12/07/2023 / Cabosanroque, CCCB, Grec Festival 2023

  • Programa: Escenaris Volàtils SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/07/Radio-Maconda-Escenaris-Volatils-Grec-Entrevista-Cabosanroque-Master.mp3&podcast=Escenaris Volàtils amb Cabosanroque&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/escenaris-volatils-amb-cabosanroque/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>