×
back

Empanada Cultural T03 E32: La Mort


Ens intentem posar seriosos per parlar de La Mort… i no ens en sortim… En Pol ens proposa el còmic “La Extremaunción” d’ Oriol de la Torre i Albert Mañosa, on un capel...

Ens intentem posar seriosos per parlar de La Mort… i no ens en sortim…

En Pol ens proposa el còmic “La Extremaunción” d’ Oriol de la Torre i Albert Mañosa, on un capellà dubtós i un humorista arrepentit conversen durant els últims moments del darrer.

L’Adriano ens recomana la pel·lícula “There is no Evil” de Mohammad Rasoulof, on es narra la dura realitat iraní sobre la pena de mort.

I la nostra convidada especial, Mónica Baquero, ens parla del llibre “The Green Mile (La Milla Verde)” del prolífic Stephen King, i com en ell es veuen diferents maneres d’encarar la mort.


  • 23/06/2021 / Cinema, comics, literatura

  • Programa: Empanada Cultural SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/06/EMPANADA-CULTURAL-332-LA-MORT-17-JUNY-2021-192-Kbps.mp3&podcast=Empanada Cultural T03 E32: La Mort&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/empanada-cultural-t03-e32-la-mort/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>