×
back

Empanada Cultural – T03 E31: Relectures


Reprenem el programa i retornem a les ones amb un programa de repeticions, de reinterpretacions, de reimaginacions…. de RELECTURES! L’Adriano Calero ens porta “First Cow” de Ke...

Reprenem el programa i retornem a les ones amb un programa de repeticions, de reinterpretacions, de reimaginacions…. de RELECTURES!

L’Adriano Calero ens porta “First Cow” de Kelly Reichardt, on es reinventa un cop més el gènere western.

En Ferran Pujol ens porta la seqüela amb més relectures possibles amb “Metal Gear Solid 2 – Sons of Liberty” de Hideo Kojima.

Per enmig, reapareixent sorpresivament, en Carles Martínez dedica un rap a Empanada Cultural.

I tanca en Pol Diggler amb el còmic “Nenúfares Negros” de Didier Cassegrain y Fred Duval adaptant el llibre homònim de Michel Bussi, que és una reinterpretació del noir en tota regla.


  • 07/06/2021 / Cinema, cómic, videojoc

  • Programa: Empanada Cultural SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/06/EMPANADA_CULTURAL_PGM_331_RELECTURES.mp3&podcast=Empanada Cultural – T03 E31: Relectures&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/empanada-cultural-t03-e31-relectures/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>