×
back

Empanada Cultural – T03 E30 – Aniversaris


Estem de 2n Aniversari a Empanada Cultural! I ho celebrem arrancant etapa a l’estudi de Ràdio Fabra al Fabra&Coats de Sant Andreu! En Pol Diggler ens parla dels 20 anys d’Astiberri Ed...

Estem de 2n Aniversari a Empanada Cultural! I ho celebrem arrancant etapa a l’estudi de Ràdio Fabra al Fabra&Coats de Sant Andreu!

En Pol Diggler ens parla dels 20 anys d’Astiberri Ediciones, editorial de còmics que ens ha portat joies com “Blankets”, “Arrugas” o “Matadero 5”. Entrevistem a Laureano Domínguez, soci i editor d’Astiberri.

L’Adriano Calero celebra el centenari del naixement del conegut com a “pare del cinema indi”, Satyajit Ray, a travès del seu film “Charulata”.

I en Carles Martínez ens parla dels 200 anys de la mort de Napoleó Bonaparte a través de quadres i representacions artístiques de la vida de l’Emperador.


  • 17/05/2021 / art, Cinema, cómic, literatura

  • Programa: Empanada Cultural SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/05/EMPANADA-CULTURAL-PGM-330-ANIVERSARIS-13-MAIG-192-Kbps.mp3&podcast=Empanada Cultural – T03 E30 – Aniversaris&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/empanada-cultural-t03-e30-aniversaris/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>