×
back

El Repetidor 6. Festival 42 de Gèneres Fantàstics


El Repetidor és el magazín cultural de la ràdio de les biblioteques. Un transmissor de senyals que amplifica l’activitat entorn les lletres i les arts a la ciutat de Barcelona. Del 8 al 12...

El Repetidor és el magazín cultural de la ràdio de les biblioteques. Un transmissor de senyals que amplifica l’activitat entorn les lletres i les arts a la ciutat de Barcelona.

Del 8 al 12 de novembre de 2023 se celebra el 42, Festival de gèneres fantàstics de Barcelona a la Fabra i Coats.

El Repetidor es transforma en una nau espacial i s’inspira en els més remots regnes de fantasia per rebre amb la imaginació expandida al Ricard Ruiz Garzón, escriptor i comissari del 42, més la Inés Macpherson, també escriptora i protagonista de varis esdeveniments de l’edició d’enguany, com la Ruta 42: els gèneres fantàstics a la ciutat de Barcelona.

Convidats, exposicions, activitats i reflexions entorn a les infinites arestes dels gèneres fantàstics enlairen una conversa que orbita al voltant del tema principal del Festival 42 aquest 2023: les tres dimensions temporals clàssiques, passat, present i futur.

A més, aquest sisè Repetidor acull les veus de 5 atrevides bibliotecàries que ens recomanen els seus àlbums il·lustrats predilectes, just en els dies que té lloc la setena edició de La Setmana de l’Àlbum 2023.

Del 5 al 18 de novembre de 2023 aquest festival literari d’àmbit nacional desplega activitats per a petits i grans a biblioteques, llibreries i espais culturals de Catalunya.

Finalment, Sergi Rodríguez en obre les portes del Quiosc de les Biblioteques, i l’epíleg del programa eleva les mutacions del cinema a través del film Creatura” d’Elena Martín , més la gran festa del 30 Aniversari de L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona.

Idea general i edició: Albert Fernández 

Locució: Albert Fernández, Sergi Rodríguez,Isabel Resina, Laia Fernàndez, Rosa Ferrer, Anna Herraez i Iris González
Coordinació i producció: Montse Pozo 
 
Control tècnic i guió: Albert Fernández iJulián Figueres

Masterització: Julián Figueres

 


  • 10/11/2023 / Àlbum il·lustrat, Biblioteques de Barcelona, Festival 42

  • Programa: El Repetidor SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (2 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/11/Radio-Maconda.-El-repetidor-6.-Festival-42.-Master.mp3&podcast=El Repetidor 6. Festival 42 de Gèneres Fantàstics&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/el-repetidor-6-festival-42/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>