×
back

El Watusi torna a Barcelona. Entrevista amb Miqui Otero i Isabel Sucunza


El 15 d’octubre de 2023, el mític escriptor Francisco Casavella faria 60 anys. Per aquest motiu, enguany celebrem l’aniversari de Casavella amb una festa dedicada a la seva gran obra, ̵...

El 15 d’octubre de 2023, el mític escriptor Francisco Casavella faria 60 anys.

Per aquest motiu, enguany celebrem l’aniversari de Casavella amb una festa dedicada a la seva gran obra, ‘El día del Watusi’.

El Watusi torna a Barcelona. Homenatge a Casavella
desplega aquest 15  d’octubre una generosa programació de concerts, debats, monòlegs teatrals i tres rutes literàries i musicals per homenatjar a l’escriptor Francisco Casavella.

Els espais de la celebració seran el barri de Sant Antoni, on es realitzazen 3 rutes literàries, i el Castell de Montjuïc, que acull un ampli programa d’activitats musicals, teatrals, lectures i debats literaris.

El Repetidor es vol sumar a tan esperada festa, per això convertim l’estudi de Ràdio Maconda en una barra de bar, per brindar per Casavella junt amb l’escriptor Miqui Otero, comissari de la celebració, i la també escriptora Isabel Sucunza, responsable d’una de les rutes literàries i veu cantant de la Llibreria Calders. 

Idea general, coordinació i edició: Albert Fernández 

Locució i guió: Albert Fernández  

Control tècnic i masterització: Julián Figueres

  • 09/10/2023 / Biblioteques de Barcelona, El día del Watusi, Francisco Casavella

  • Programa: El Repetidor SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/10/Radio-Maconda-El-repetidor-5-Watusi-mp3-Master.mp3&podcast=El Watusi torna a Barcelona. Entrevista amb Miqui Otero i Isabel Sucunza&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/el-repetidor-5-entrevista-el-dia-del-watusi/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>