×
back

El Repetidor 5. El día del Watusi


El Repetidor és el magazín contenidor de la ràdio de les biblioteques. Un transmissor de senyals que amplifica la radiació cultural de la ciutat de Barcelona. El Watusi torna a Barcelona. Homenat...

El Repetidor és el magazín contenidor de la ràdio de les biblioteques. Un transmissor de senyals que amplifica la radiació cultural de la ciutat de Barcelona.

El Watusi torna a Barcelona. Homenatge a Casavella
desplega aquest 15  d’octubre una generosa programació de concerts, debats, monòlegs teatrals i tres rutes literàries i musicals per homenatjar a l’escriptor Francisco Casavella.

Els espais de la celebració seran el barri de Sant Antoni, on es realitzazen 3 rutes literàries, i el Castell de Montjuïc, que acull un ampli programa d’activitats musicals, teatrals, lectures i debats literaris.

El Repetidor es vol sumar a tan esperada festa, per això convertim l’estudi de Ràdio Maconda en una barra de bar, per brindar per Casavella junt amb l’escriptor Miqui Otero, comissari de la celebració, i la també escriptora Isabel Sucunza, responsable d’una de les rutes literàries i veu cantant de la Llibreria Calders. 

A més, des del Fons de prestatge de la Montse Pozo, explorem amb deteniment una obra meta-literària de l’Italo Calvino amb motiu del FLIB,Festival Internacional de Literatura Italiana de Barcelona.
A l’epíleg, fem sonar reverberacions del proper Festival In-Edit 2023, i dels Diàlegs In-Edit.
Idea general, coordinació i edició: Albert Fernández

Locució i guió: Albert Fernández i Montse Pozo 

Control tècnic i masterització: Julián Figueres

 


  • 11/10/2023 / Biblioteques de Barcelona, El día del Watusi, Francisco Casavella

  • Programa: El Repetidor SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/10/RADIO-MACONDA-EL-REPETIDOR-5.mp3&podcast=El Repetidor 5. El día del Watusi&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/el-repetidor-5-el-dia-del-watusi/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>