×
back

El Repetidor 4. Escena Barcelona 2023


El Repetidor és el magazín contenidor de la ràdio de les biblioteques. Un transmissor de senyals que amplifica la radiació cultural de la ciutat de Barcelona. La música irradia el quart Repetid...

El Repetidor és el magazín contenidor de la ràdio de les biblioteques. Un transmissor de senyals que amplifica la radiació cultural de la ciutat de Barcelona.

La música irradia el quart Repetidor de la temporada. Visiten el nostre estudi la  Tamara G. Cascales, programadora de la Sala Apolo, acompanyada de Fera, líder de la banda Fera y las Disidentes. 

Amb elles celebrem l’ecosistema musical de proximitat. Los Ganglios + Fera y Las Disidentes + Tronco + Omvra + Le Kaiju estan destinades a revolucionar la Sala [2] d’Apolo el 9 de juny a la tercera edició d’Escena Barcelona, el mini festival dedicat a potenciar i dinamitzar l’escena local. Una jornada de música gratuïta amb bandes, DJs i productors establerts a la capital catalana.

A més, de la mà de la Montse Pozo, explorem amb deteniment i  sensibilitat una obra literària que fa Fons de prestatge.
També ens perdem en momentums, abstraccions embogides d’un locutor de ràdio, i fem desfilar reverberacions del cinema laberíntic a partir de la darrera obra de l’Ari Aster, ‘Beau is afraid’.
Idea general, coordinació i edició: Albert Fernández

Locució i guió: Albert Fernández i Montse Pozo 

Control tècnic i masterització: Julián Figueres

  • 08/06/2023 / escena barcelona, musica, radio

  • Programa: El Repetidor SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/06/Radio-Maconda-El-repetidor-4-Master.mp3&podcast=El Repetidor 4. Escena Barcelona 2023&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/el-repetidor-4-escena-barcelona-2023/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>