×
back

El Repetidor 3. Especial Sant Jordi 2023


El Repetidor és el magazín de la ràdio de les biblioteques. Aquest observatori de la cultura amplifica els senyals de vida a les biblioteques i els àmbits de la música, el cinema, la literatura i...

El Repetidor és el magazín de la ràdio de les biblioteques.

Aquest observatori de la cultura amplifica els senyals de vida a les biblioteques i els àmbits de la música, el cinema, la literatura i el còmic, entre d’altres.

Aquest mes d’abril dediquem El Repetidor a celebrar el Sant Jordi 2023.

Compartim la nostra taula de l’estudi de Ràdio Maconda amb la periodista i sociòloga Núria Juanico i amb el César Moreno, responsable del Programa d’Acció Lectora de Biblioteques de Barcelona. Amb tots dos comentem en detall els Diàlegs de Sant Jordi, tres jornades de converses entre escriptors i escritores a partir d’afinitats en les seves darreres obres.

A més, nodrim el nostre podcast amb les vibrants recomanacions de literatura, narrativa infantil i còmic per part de llibreteres tan inspirades com la Anun Jiménez de La Ciudad Invisible, la Paula Jarrin de Llibreria Al·lots i el Gonçal Masó Ferrer de l’Antifaz Cómic.

 

Idea general, coordinació i edició: Albert Fernández

Locució i guió: Albert Fernández Rebeca Martín

Control tècnic i masterització: Julián Figueres

  • 19/04/2023 / Biblioteques de Barcelona, llibres, Sant Jordi

  • Programa: El Repetidor SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/04/RADIO-MACONDA-El-Repetidor-3-Master.mp3&podcast=El Repetidor 3. Especial Sant Jordi 2023&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/el-repetidor-3-especial-sant-jordi-2023/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>