×
back

El Chinchorro. Episodi 6. Entrevista amb Claudia Ulloa Donoso (KmAmèrica 2023)


El Chinchorro és el programa de literatura llatinoamericana que emana de l’especialització de la Biblioteca Gabriel García Márquez. Aquest és un capítol especial per què conversem amb Clau...

El Chinchorro és el programa de literatura llatinoamericana que emana de l’especialització de la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Aquest és un capítol especial per què conversem amb Claudia Ulloa Donoso, autora de la novela Yo maté a un perro a Rumanía y de las colecciones de cuentos Pajarito y El pez que aprendió a caminar, entre otras.

L’entrevista té lloc dins el marc del KmAmèrica 2023, el festival de literatura llatinoamericana que organitza Biblioteques de Barcelona i Casa Amèrica Catalunya.

 

Guió i locució: Julián Figueres

Control tècnic i mescla: Albert Fernández

 


  • 28/06/2023 / Claudia Ulloa, KmAmèrica, literatura latinoamericana

  • Programa: El Chinchorro SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/06/RADIO-MACONDA-CHINCHORRO-CLAUDIA-ULLOA-Edit.mp3&podcast=El Chinchorro. Episodi 6. Entrevista amb Claudia Ulloa Donoso (KmAmèrica 2023)&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/el-chinchorro-episodi-6-entrevista-amb-claudia-ulloa-donoso-kmamerica-2023/&radio=Ràdio Maconda&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radio-maconda/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>