×
back

Del cos al núvol: tecnologies digitals i escales d’habitabilitat


PARTICIPANTS Helen Hester, Alejandra López Gabrielidis, Toni Navarro Diferents postures feministes han tractat la dona com a víctima passiva de la tecnologia. En aquest sentit, el xenofeminisme es p...

PARTICIPANTS
Helen Hester, Alejandra López Gabrielidis, Toni Navarro
Diferents postures feministes han tractat la dona com a víctima passiva de la tecnologia. En aquest sentit, el xenofeminisme es presenta com un corrent renovador en la mesura que reconeix el seu poder emancipador i apunta a construir estratègies a l’altura dels nostres temps d’accelerada virtualització.
Aquest debat abordarà la manera en què el cos ha adquirit noves escales de realitat i habitabilitat en els entorns digitals prenent com a punt de partida l’àmbit domèstic per tal de pensar el núvol com a llar dels nostres cossos de dades.
Així com la casa ha estat l’enclavament de la reproducció social que perpetua valors normatius, les infraestructures tècniques generen, al seu torn, normativitats algorítmiques perpetuant l’ordre social establert.


  • 20/01/2021 / BIENNAL 2020

  • Programa: BIENNAL 2020 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/01/24-Del-Cos-al-Núvol-tecnologies-digitals-i-escales-dhabitabilitat.mp3&podcast=Del cos al núvol: tecnologies digitals i escales d’habitabilitat&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/del-cos-al-nuvol-tecnologies-digitals-i-escales-dhabitabilitat/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>