×
back

Cultura Zoomer


PARTICIPANTS Ernesto Castro, Anna Pacheco, Elizabeth Duval, Clàudia Rius En la darrera dècada, l’expansió de tecnologies basades en internet ha fet emergir nous llenguatges que, des de la interco...

PARTICIPANTS
Ernesto Castro, Anna Pacheco, Elizabeth Duval, Clàudia Rius
En la darrera dècada, l’expansió de tecnologies basades en internet ha fet emergir nous llenguatges que, des de la interconnectivitat i l’abast de les xarxes socials, han capgirat el paradigma cultural. Les generacions més joves han accedit al món a través d’aquestes transformacions culturals que, lluny de ser una bombolla, s’han produït en simbiosi amb múltiples fenòmens socials i polítics d’arreu, des del creixent context de precarietat laboral fins a les reivindicacions feministes o l’activisme pel clima.
Quins fenòmens culturals interessen a aquestes noves generacions i com els ha afectat la pandèmia i el confinament?
El filòsof i youtuber Ernesto Castro, que ha fet d’aquestes qüestions un dels seus centres d’interès, conduirà aquest debat.
Hi participaran la periodista i escriptora Anna Pacheco, que analitza la cultura popular amb una perspectiva de gènere i de classe; l’escriptora, filòsofa i activista trans Elizabeth Duval, que ha reflexionat sobre el poder mediàtic a partir de la seva experiència com a personatge públic, i també la periodista Clàudia Rius, que ha posat el focus en les manifestacions culturals emergents dins l’ecosistema cultural català.
En aquesta sessió també es projectarà la càpsula audiovisual “Herència” del projecte de creació “Un vocabulari per al futur”, produït des del CCCB especialment per a la Biennal de Pensament. “Herència” compta amb text i veu de Juan Mayorga i direcció de Carolina Astudillo.


  • 21/10/2021 / BIENNAL 2020

  • Programa: BIENNAL 2020 SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (No Ratings Yet)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2021/01/31-DEBAT-Biennal-de-pensament-2020.-Cultura-Zoomer.mp3&podcast=Cultura Zoomer&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/cultura-zoomer/&radio=Ràdio Fabra&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/radiofabra/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>