×
back

Coneixement Compartit: Capítol 1


Coneixement Compartit és un espai creat per Diana Rangel (artista resident de l’àmbit de Mediació i Educació) on a través d’interessos i preocupacions d’entitats locals, es generen...

Coneixement Compartit és un espai creat per Diana Rangel (artista resident de l’àmbit de Mediació i Educació) on a través d’interessos i preocupacions d’entitats locals, es generen dispositius d’aprenentatge transdisciplinaris amb l’objectiu de proposar vies lúdiques i transversals per a la reflexió crítica sobre els problemes que estan en joc en l’àmbit local.

Els projectes generats poden prendre diferents maneres, desenvolupar-se a través d’una sèrie de tallers, diàlegs i converses, també investigacions d’un any que culminin en una presentació, un esdeveniment, una exposició o una publicació, sempre amb la idea que el centre d’art sigui no sols un lloc per a les exhibicions i activitats artístiques, sinó un espai que generi reflexió crítica a les dinàmiques locals.

Per al seu primer projecte, l’espai ha estat dissenyat en col·laboració amb la Fundació Surt per conformar un grup de dones que treballen a través del vídeo, la fotografia i la performance temes que els travessen, com ara la migració i la violència.

Per a Ràdio Santa Mònica us convidem a una conversa amb algunes de les integrants del grup, que compartiran el que han treballat i ens parlaran dels seus processos i experiències.


  • 15/07/2022 / #activisme, dones

  • Programa: Dijous de Ràdio SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (3 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2022/07/220602_episodio1_conocimientocompartido.mp3&podcast=Coneixement Compartit: Capítol 1&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/coneixement-compartit-capitol-1/&radio=Santa Mònica Ràdio&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/santa-monica-radio/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>