Segon capítol de la sèrie “Comida pocha”, creat al fil del projecte “Polinització creuada”, que gira al voltant de l’aprofitament alimentari. En aquest episodi, continuem...
Segon capítol de la sèrie “Comida pocha”, creat al fil del projecte “Polinització creuada”, que gira al voltant de l’aprofitament alimentari. En aquest episodi, continuem el viatge que vam iniciar al capítol anterior, aprofundint en les possibilitats que ens dóna reflexionar sobre “comida pocha”. Parlem de garrofa, de kombutxa i de comunitats visibles i invisibles que s’enxarxen entre ciutat i camp, desde Vilanova i més enllà perquè, com veureu, l’aprofitament i la sostenibilitat no entenen de fronteres i són una aposta local i global al mateix temps.
* Informació esmentada al programa:
Web de Cuchara: www.cuchara.cat
Instagram de Cuchara: @muchacuchara, @germenradio
La Piotxa https://www.instagram.com/la_piotxa/
Menjamiques https://menjamiques.com/
La Genuina https://www.instagram.com/genuina_oficial/