×
back

Cicle “Perdre el temps per guanyar espai”: sobre les derives d’ahir


A partir de situar la gravació del podcast a l’Espai Mòniques i utilitzar-lo a manera de cabina radiofònica i d’aparador a les Rambles, s’activarà l’acció d’una mem...

A partir de situar la gravació del podcast a l’Espai Mòniques i utilitzar-lo a manera de cabina radiofònica i d’aparador a les Rambles, s’activarà l’acció d’una memòria sobre les activitats del cicle Perdre el temps per guanyar espai, una col·laboració dels Gremis d’Espais, Comunicació i Participació, situada i conduïda per Anna Solanilla, Irena Visa, Diana Rangel i Pedro Bennaton.

Perdre el temps per guanyar espai cicle dins dels continguts d’Utopia Rambles, organitzat entre les Mòniques del Centre d’arts Santa Mònica i l’OACU, que proposa relacionar-se amb l’obra, pràctica i teórica, de Francesco Careri.

A partir de enregistraments de so, deposicions i testimonis, amb la possibilitat d’involucrar els transeüntsde les Rambles, volem fer un pòdcast etnogràfic i a temps real. Per fer aquest pòdcast s’instal·laran micròfons a l’Espai Mòniques i altaveus a la terrassa perquè els vianants puguin sentir el que s’està gravant. Tot el públic se va a trobar al carrer, però es pot convidar algú per entrar a l’espai.

Els Gremis d’Espais, Comunicació i Participació tenen interès a incidir, delicadament, en els aspectes formals, de disposició espacial de l’enregistrament del podcast, de la memòria sobre una experiència, o experiències diferents, d’enregistraments de so, deposicions i testimonis. És a dir, com incidir en la dramatúrgia del podcast des de l’espai i les activitats del cicle Perdre el temps per guanyar espai per compartir les investigacions sobre estratègies per guanyar, o almenys intentar fer-ho, l’espai urbà.


  • 10/05/2023 / arquitectura, Francesco Careri, literatura

  • Programa: Dimecres de So i Cos SUBSCRIBE TO PROGRAM

  • 1 Star (1 votes)
    Loading...
  • <iframe width="600" height="60" src="https://player.xrcb.cat/?url=https://xrcb.cat/wp-content/uploads/2023/05/SMR-04-05-23.mp3&podcast=Cicle “Perdre el temps per guanyar espai”: sobre les derives d’ahir&podcastlink=https://xrcb.cat/en/podcast/cicle-perdre-el-temps-per-guanyar-espai-sobre-les-derives-dahir/&radio=Santa Mònica Ràdio&radiolink=https://xrcb.cat/en/radio/santa-monica-radio/" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden; max-width: 100%;">Iframe no esta soportado en tu navegador.</iframe>